Muziekvereniging Boxmeersche Harmonie

IBAN: NL93RABO0108703274
BIC:   RABONL2U

Jeugdorkestenfestival 2020

Op 07-03-2020 wordt voor de derde keer het jeugdorkestenfestival georganiseerd.
Er hebben zich 9 verenigingen aangemeld.
Mocht uw vereniging willen deelnemen neem dan contact op met organisatie via onderstaand e-mailadres of maak gebruik van het inschrijfformulier.

Het jeugdfestival is net als de vorige keer voor alle jeugdorkesten, met alle niveaus en leeftijden toegankelijk. Elk orkest wordt op haar niveau beoordeeld. Dit betekent dat niet ‘het beste orkest in de hoogste divisie’ als vanzelfsprekend de dag winnaar wordt.
Ook in deze editie worden de jeugdorkesten zowel op muzikaliteit als creativiteit beoordeeld. Deze twee categorieën kennen elk een eigen prijsuitreiking. Dus wellicht wordt uw orkest wel dag winnaar als meest creatief orkest!

Naast het brengen van een verplicht werk, welke beoordeeld zal worden door een professionele jury, worden de orkesten ook uitgedaagd voor het volgende:
Elk orkest kiest één werk binnen haar programma waarbij zij een andere kunstdiscipline integreert. Te denken valt aan: zang, dans, fotografie, schilderkunst, theater etc. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat het eigen jeugdorkest deze andere kunstdiscipline uitvoert.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar jeugdorkestfestivalboxmeer@gmail.com
De kosten voor het jeugdfestival bedragen € 75, = per orkest.

infschrijfformulier jeugdorkestenfestival 2020 (word-bestand)