Muziekvereniging Boxmeersche Harmonie

IBAN: NL93RABO0108703274
BIC:   RABONL2U

Jeugdorkestenfestival 2020

De voorbereidingen voor het jeugdorkestfestival op 7 maart 2020 zijn in volle gang.

Het jeugdfestival is net als de vorige keer voor alle jeugdorkesten, met alle niveaus en leeftijden toegankelijk. Elk orkest wordt op haar niveau beoordeeld. Dit betekent dat niet ‘het beste orkest in de hoogste divisie’ als vanzelfsprekend de dag winnaar wordt.
Ook in deze editie worden de jeugdorkesten zowel op muzikaliteit als creativiteit beoordeeld. Deze twee categorieën kennen elk een eigen prijsuitreiking. Dus wellicht wordt uw orkest wel dag winnaar als meest creatief orkest!
Naast het brengen van een verplicht werk, welke beoordeeld zal worden door een professionele jury bestaande uit Waldo van Wijk, Wolbert Baars en Lieke Geurts, worden de orkesten ook uitgedaagd voor het volgende:
Elk orkest kiest één werk binnen haar programma waarbij zij een andere kunstdiscipline integreert. Te denken valt aan: zang, dans, fotografie, schilderkunst, theater etc. Het is nadrukkelijk de bedoeling dat het eigen jeugdorkest deze andere kunstdiscipline uitvoert.

De volgende orkesten hebben zich aangemeld:

• Jeugdorkest Harmonie Unitas et Fidelitas Gennep
  • Jeugdorkest muziekvereniging St-Jan Wanroij
  • Jeugdorkest muziek vereniging Sint Cecilia St. Anthonis
  • Jeugdorkest Harmonie Gaudete in Domino Cuijk
  • Jeugdorkest gemeente Bergen
  • Jeugdorkest Harmonie en Tamboerkorps Semper Unitas Sambeek
  • Jeugdorkest Fanfare Vriendenkring Overloon
  • Jeugdorkest Boxmeersche Harmonie Boxmeer
  • Jeugdorkest Harmonie Kunst en Vriendschap Vught
  • JOOG: Opleidingsorkest van fanfarekorps Ons Genoegen Millingen a/d Rijn

Het eerste orkest zal om 09.00 uur optreden. We verwachten de dag om 17.00 uur af te sluiten.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar jeugdorkestfestivalboxmeer@gmail.com